Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (6.15 secunde)
Patru tineri din Botosani care au fost ridicati de politisti in luna iunie, dupa ce ar fi batut mai multi clienti in Barul "Azur"
si I.D.A.C., sub aspectul savarsirii infractiunilor de proxenetism, respectiv act sexual cu un minor. Totodata, a fost pusa in miscare actiunea penala fata de cei sase inculpati, care, in data de 01.07.2011, au fost prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.
Hidroelectrica a fost sanctionata dur de ANRE, compania a primit o amenda record pentru ca nu a emis facturi pentru aproape 500.000 de clienti, dar si pentru ca nu a raspuns la solicitarile adresate de clienti.
4 masini au fost blocate de suvoaie, iar 10 clienti au fost evacuati. Furtuna a facut pagube si in Caras-Severin.
Liberalii au, in aceste zile, "meciuri" fierbinti cu democratii.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
In urma prestarii de servicii de salubrizare a plajelor cu mijloace mecanice, precum si a altor facilitati pe care concesionarii plajelor erau obligati prin contracte sa le puna la dispozitia turistilor (salvamar, etc.), Directia Apelor Dobrogea Litoral a obtinut in cursul verii trecute 24 miliarde lei, in timp ce cheltuielile s-au cifrat la 21 miliarde lei, a precizat Hristu Uzun, directorul DADL.
Despre competitori Millennium BCP are o structura a actionariatului formata din angajati, 7.637 de persoane, cu 1,16% din actiuni, persoane individuale din afara bancii - 193.236 actionari cu 17,42% din actiuni, 5.809 companii, cu 9,82% din actiuni, 688 de investitori institutionali, cu 71,60% din actiuni.
Pe langa marii investitori imobiliari care au fost atrasi de piata imobiliara romaneasca - cu precadere de cea bucuresteana - din toate colturile Europei si nu numai, un alt segment in care s-a inregistrat in ultimii doi ani o crestere spectaculoasa este cel al construirii si achizitiei de locuinte pe baza creditului imobiliar si ipotecar.
Clientii caselor de schimb valutar vor fi obligati sa completeze- potrivit unei propuneri legislative formulate de Banca Nationala a Romaniei in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului- un formular.
Abonamentele la cablu s-ar putea scumpi anul acesta cu peste 15%, daca firmele din domeniu vor fi obligate sa plateasca o taxa mai mare pentru drepturile de autor. ... Cablistii spun ca aceasta diferenta de 15,5 procente ar urma sa fie suportata de clienti.
Declaratiile sefului statului de joi dupa-amiaza, prin care si-a afirmat sprijinul pentru Guvern, cu conditia ca acesta sa-si respecte angajamentele din campanie si sa nu faca legi pentru clienti politici, au fost primite drept critici constructive de toti cei patru parteneri de Coalitie, care si-au reafirmat sustinerea pentru protocolul semnat miercuri seara.
„Prin deschiderea acestei agentii - a 577-a din România -, ne propunem sa fim cât mai aproape de clienti. Aceasta este cea de-a doua unitate din cartierul Craiovita“, a declarat Nicusor Cizmaru, directorul Agentiei „Fratii Buzesti“.
Initiativa legislativa ii apartine deputatului PSD, Mihai Apostolache, care spune ca, in ultima vreme, tot mai multi vanzatori dau rest orice altceva, dar nu bani, obligandu-i pe clienti sa primeasca tot felul de produse in loc de rest.
Pretul operatiunilor de zi cu zi efectuate de clientii bancilor din Romania ar putea scadea in urmatorii doi ani, ca urmare a concurentei acerbe din sistemul bancar romanesc, desi in ultimul an au crescut, pe seama cererii suficient de mari, au spus miercuri analistii EFMA si Capgemini.Pretul produselor si serviciilor bancare folosite in mod frecvent de clienti, precum platile obisnuite, administrarea contului, utilizarea numerarului si tranzactiile exceptionale, a crescut in Romania la 36 euro in 2008, de la 29 euro in 2007, pentru clientii activi, se arata in raportul World Retail Banking Report 2008, realizat de analistii European Financial Management & Marketing Association (EFMA) si Capgemini.
În 2005, fabrica de ulei de la Podari a fost achizitionata de grupul Cargill - companie cu actionariat majoritar american, recunoscuta pe plan mondial în domeniul pietei cerealelor, si nu numai.
Se produc în doua linii de productie, cu foc continuu (si la propriu, si la figurat).
Astfel, toti clienti care si-au facut rezervari pe site-uri ale intermediarilor nu vor mai putea sa zboare. ... Compania a explicat ca nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu intermediarii, iar pretul biletelor vandut de acestia era mai mare cu mult fata de tariful perceput de ei.
PSD se va opune masurilor care vor produce si mai multa suferinta din partea pensionarilor, a celor cu venituri mici, a celor fara sanse.
"Prima data m-am urcat pana sus si taiam si coboram cu fiecare tronson de scara. ... Jaf, jaf cu cartile pe masa, frate", spune Adrian Iovanesc, primarul Calanului. ... Toti au venit aici cu promisiunea ca vor salva combinatul.
google-analytics.com